Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Μένουμε σπίτι...μαζί (3η Αποστολή)

Το έργο μας Μένουμε σπίτι.. μαζί συνεχίζεται με την 3η Αποστολή του.. Θέλοντας να γιορτάσουμε την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου, αποφασίστηκε να γίνει ένα ψηφιακό λεξικό για τον Άκη Σπιτάκη που έχασε το δικό του. Τα παιδιά ήταν τα μόνα που μπορούσαν να βοηθήσουν τον Άκη...      Πώς;;;     Έπρεπε να ψάξουν στο σπίτι τους και να βρουν αντικείμενα που ξεκινούν από ένα συγκεκριμένο γράμμα της αλφαβήτας. 



Στα δικά μας παιδιά δόθηκε η οδηγία να βρουν λέξεις που ξεκινούν από το γράμμα Γ.. Τα παιδιά έκαναν το σπίτι άνω κάτω και βρήκαν, με τη βοήθεια των γονιών τους, όσες πιο πολλές λέξεις μπορούσαν.. και η αλήθεια είναι ότι βρήκαν πάρα πολλές ...



Μετά από αυτό έγινε και ένα e-book με όλες αυτές τις λέξεις που βρέθηκαν.. Μπράβο στα παιδιά, μπράβο στους γονείς τους που βοήθησαν, προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτό το έργο!!


 Book titled 'ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Γ'Read this book made on StoryJumper


Επίσης δημιουργήθηκαν πολλά παιχνίδια με αφορμή αυτήν την αποστολή!!



Καλή Διασκέδαση,παιδιά!!!!

  Κλείνοντας αυτή τη δράση σας παρουσιάζουμε το ψηφιακό λεξικό που δημιουργήθηκε από τη δουλειά 5.000 νηπίων, μεταξύ των οποίων και των δικών μας παιδιών.. Συγχαρητήρια στους οργανωτές για την υπέροχη ιδέα, στους εκπαιδευτικούς και στα  παιδιά που συνετέλεσαν στην επιτυχία της.

 

Έτσι ολοκληρώσαμε αισίως την τρίτη αποστολή μας..  και συνεχίζουμε δυναμικά..

 Το "Μένουμε σπίτι...μαζί" μας κρατάει σε επαφή με τα παιδιά και μας συντροφεύει στις δύσκολες αυτές στιγμές που όλοι περνάμε..


 

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου